Autisme begeleiding

Je wil meer rust in je leven? Meer genieten van de dingen die jij belangrijk vindt? Je wil geen tijd meer verliezen omdat je moet herstellen van de dingen die je hebben overprikkeld? 

Misschien heb je een gezin. Daar geniet je in volle teugen van maar je bent de onrust - die te pas en te onpas als een duveltje uit een doosje oppopt - meer dan zat. Je wil harmonie en gezelligheid in huis? Je wil je kinderen ondersteunen zonder spanningen? Je wil dat jouw gezinsleden snappen wanneer het jou even te veel is? 

Of wil je grip krijgen op je leven? Niet telkens opnieuw een terugslag ervaren waardoor je maar niet vooruit lijkt te komen. Je wil (terug) een leuke baan krijgen waar je zingeving en energie uit haalt. Je wil in je kracht komen staan en kijken naar wat lukt en jouw sterke kanten zijn.

Wanneer je kiest voor mijn autisme begeleiding gaan we ten eerste op zoek naar rust en harmonie. Dat is de basis om vanuit daar verder te kijken wat er nodig is. Daarna gaan we inzicht verkrijgen in de momenten dat je vastloopt en waarom dit zo is. Als je dat inzicht hebt kun je in kaart gaan brengen wat je nodig hebt om meer grip op je leven te krijgen of meer rust in je dag. Zo kun je gaan bouwen op succesjes. Moet jij eens opletten wat dat voor winst dat oplevert!

Traject 'Meer rust en minder stress' 

Traject 'Betere (werk)relaties' 

Recensie

 

"Ik stuur je een berichtje om je nogmaals te bedanken voor de gesprekken die we gehad hebben. Ik heb ze vanaf het eerste moment dat ik, zwaar over mijn toeren bij je binnenkwam als zeer fijn ervaren. Ik keek er naar uit om jouw mening, inzichten en adviezen te horen. Je hebt me altijd het gevoel gegeven dat ik overbelast was en niet "gek". Je kan goed tussen de regels door luisteren en hier een goed antwoord op geven. Zoooooo fijn! [...] Ik vond de gesprekken met jou heel waardevol. Je hebt me meer inzicht gegeven. [...]. In het laatste gesprek hebben we het nog gehad over de bedrijfsarts en hoe ik weer terug zou kunnen naar het werk of ander werk. [...] Jij hebt goede ideeën over hoe mijn terug naar werk eruit zou kunnen zien, terwijl ik hier zelf nog geen idee over heb [...]  Nogmaals bedankt Margriet voor al je goed zorgen, betrokkenheid en gewoon jou als mens. Ik waardeer je erg."  Mevrouw K. - Januari 2022