Jouw rust en balans is mijn werk. Wanneer je mij inhuurt als jouw autismecoach gaan we vanaf de start actief op zoek naar de balans in jouw leven. Mogelijk hoort daar voor jou ook harmonie in het gezin bij, of wil je met zelfvertrouwen carrière maken en (werk)relaties kunnen verbeteren. 
 
Kan jij écht volmondig antwoord geven op de vraag wie je bent en wat je nodig hebt? Veel mensen kunnen dit niet. De maatschappij vraagt zoveel dat grenzen niet meer worden aangegeven. Dicht bij jezelf blijven is moeilijk. Daarvoor is het nodig te weten wat jij zélf nodig hebt in plaats van altijd maar rekening te houden met wat anderen van je verwachten. Wat jij wilt staat bij mij altijd voorop. Jij bepaalt wat het doel is, jij bepaalt wat het tempo is. En als dingen net even anders lopen dan snap ik je en weet ik aanpassingen te maken. Het eindresultaat is dat we op jouw tempo jouw doel behalen.  

Nu klinkt dat logisch 'dicht bij jezelf blijven', maar hoe doe je dat? Aan de hand van de Autisme Coach Methode breng ik heel duidelijk en gestructureerd in beeld hoe autisme bij jou werkt. Je zal vast wel weten dat autisme bij iedereen anders is. Daarom is het niet zo zeer belangrijk dát er sprake is van autisme. Het is belangrijk te weten welk effect autisme op jou of jouw gezin heeft en wat je kan doen om de nadelige effecten zo minimaal mogelijk te laten zijn. Met andere woorden: de juiste dingen doen en de verkeerde dingen laten. Zo kan je enerzijds volop een beroep doen op alle kwaliteiten dat autisme met zich meebrengt; bijvoorbeeld het zien van details, eerlijk en objectief zijn, excellent kunnen rekenen, zeer creatief zijn of vele andere talenten (jij hebt ze echt!). Anderzijds kan je de valkuilen snel herkennen om zodoende zo weinig mogelijk last te hebben van de nadelige effecten. 


Omdat binnen mijn coaching autisme-specifieke coachvaardigheden en attitudes gebruik, met daarnaast hele praktische tools, lukt het me om je coachtraject te versnellen en te vergemakkelijken. Dat betekent dat een coachtraject bij mij effectief en efficiënt is. Gedurende het coachtraject beschik je over twee kant-en-klare coachprogramma’s waarmee je stap voor stap gecoacht wordt; ‘meer rust en minder stress’ en ‘betere (werk)relaties’. 

N.B. het is niet noodzakelijk een diagnose te hebben. Wanneer je je herkent in kenmerken van autisme kan dit voldoende aanleiding geven om een traject te starten. Het is mijn overtuiging dat de genoemde trajecten voor iedereen heel waardevol zijn.

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als iedereen ben ook ik onderweg de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zou ik daar niets aan veranderen! Waarom? Omdat ik op deze reis ontzettend veel geleerd heb en heb kunnen bewijzen dat mijn diensten in de echte wereld resultaat opleveren. Mijn klanten profiteren van de hobbels die ik ben tegen gekomen. Het levert mij de jarenlange ervaring op die ik nu effectief kan inzetten in mijn coaching.

Gun jezelf meer rust!

Neem geheel vrijblijvend contact met me op!